U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via i n f o ( a t ) r i x w o o d (punt) nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Neem altijd eerst contact met ons op, alvorens het artikel terug te zenden.
Na contact te hebben gehad met een van onze medewerkers kunt u het retour formulier invullen en bijvoegen aan uw retourzending. 
Voeg bij de retourzending altijd de bestelbon of bestelnummer toe die u na uw bestelling van ons heeft ontvangen.

Uitzonderingen retourneren

Let op:  
 Uitsluiting van het herroepingsrecht geldt voor:

 a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.

 b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

 c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn, maatwerk inbegrepen;

 d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

 e. die snel kunnen bederven of verouderen;

 f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;

 g. aankoop/verkoop/verhuur van vervoersmiddelen en/of apparatuur;Terugzenden van producten 

De retour zending is op eigen kosten. Na goede ontvangst krijgt u een nieuw artikel toegestuurd of u krijgt de aankoopkosten retour conform de algemene voorwaarden, artikel 7.

Verzend altijd je retour met een Track & Trace code. Bewaar het verzendbewijs goed totdat je retour volledig is verwerkt en is terugbetaald. Zonder een geldig* verzendbewijs met daarop een Track & Trace code kunnen wij geen onderzoek starten naar retouren en zullen wij vermiste retouren niet (kunnen) terugbetalen.

*Een geldig verzendbewijs heeft een Track & Trace code en geeft aan naar welke adres je pakket is verstuurd, geeft het gewicht van het pakket aan en geeft de datum van verzending aan.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing (art. 7 algemene voorwaarden RixWood)

  1. Bij gebruikmaking van het herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor rekening van consument.
  2. Rixwood zal in het geval van terugbetaling dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terugontvangen is door de RixWood of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden. Terugbetaling zal geschieden via dezelfde betaalmethode die door de consument is gebruikt tenzij de consument nadrukkelijk toestemming geeft voor een andere betaalmethode.
  3. Bij beschadiging van het product door onzorgvuldige omgang door de consument zelf is de consument aansprakelijk voor eventuele waardevermindering van het product.
  4. Indien er sprake is van een deel retourzending en de resterende bestelwaarde is lager dan de minimum voor gratis verzending, vervalt uw recht op gratis verzending voor de gehele bestelling en zullen de verzendkosten in mindering worden gebracht van het te restitueren bedrag.

Let op: retourneren kan enkel binnen de retour termijn en na contact met een van onze medewerkers. Retourneren kan enkel bij normale voorraad producten. Retourneren is niet mogelijk voor speciaal voor u op maat gemaakte producten. 

Voorwaarden

· Stuur het product aan ons terug in de originele en ongeschonden doos of fabrieksverpakking.
· Inclusief alles wat bij het product in de verpakking zat toen u deze ontving. Stuur nooit een product zomaar terug. Neem altijd eerst contact met ons op!
· Verzend altijd met een track & trace code en bewaar het verzendbewijs

Het retouradres waar het artikel naar terug kan worden gestuurd:

RixWood.
T.a.v. Retouren
Hogeweg 6
5151 BJ DRUNEN
Nederland